Praktisera på energi- och klimatrådgivningen

Välkommen till energi- och klimatrådgivningen på Umeå kommun! Hos oss kan du ta din karriär till nästa nivå genom en spännande och lärorik praktik. Du erbjuds en unik möjlighet att arbeta sida vid sida med experter på energieffektivitet och hållbarhet, samtidigt som du utvecklar din kompetens och erfarenhet inom området.

Nya insikter om hållbarhetsarbete

Du kommer att vara en del av ett team som arbetar för att minska energiförbrukning, främja hållbarhet och öka medvetenheten om klimatfrågor bland invånare och företag i Umeå kommun. Genom att delta i vårt praktikprogram kommer du att få möjlighet att tillämpa dina akademiska kunskaper i praktiken, få ovärderliga insikter i hur hållbarhets­arbetet bedrivs inom en offentlig verksamhet och skapa viktiga kontakter inför framtiden.

Vill du bidra till en hållbar framtid?

Vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss och lära dig mycket under din praktiktid. Så varför inte ta chansen att vara en del av vårt team och bidra till en mer hållbar framtid? Skicka in din intresseanmälan nu och ta första steget mot en spännande och givande karriär inom energi och miljö! Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Sidan publicerades www.umea.se/ekrpraktik