Cleo med band på Skeppsbrons scen under Umeå Live 400 år, 14 juli.

Cleo med band på Skeppsbrons scen. Foto: Fredrik Larsson

Två härliga dagar med Umeå Live 400 år

Vi hade publiken med oss och vi hade solen med oss, vilka härliga dagar och kvällar vi fick tillsammans när Umeå Live 400 år tog över Skeppsbron och Rådhus­torget! Allt innehåll i programmet hade lokal anknytning och Umeå har verkligen mycket att vara stolt över i programinnehållet.

Vad säger nu innehållsproducenten Anna Axelson efter många månaders planering när den sista akten på Skeppsbrons scen klingat av. Blev det som förväntat och efter­längtat?

– Ja, som vi längtat och det blev över förväntan! Så många glada människor som kom och tog del av det fina dagsprogrammet med sin härliga bredd. Och sedan den magiskt varma stämningen på Skeppsbron med storpublik. Jag är så stolt över de mäktiga artister och den musik som kommer från Umeå. Det har varit en förmån att få sätta ihop det här programmet.

– Sen är det fantastiskt roligt att vi nu fått umgås och samlas kring musik och arrangemang igen. Umeå Live i den här 400-årstappningen blev väldigt fin. Jag har återigen fått stå på scenen och blicka ut på en stor publik som njuter i den ljusa sommarkvällen med Umeälven som fond. Magiskt!

Ett stort varmt tack till alla som kom och stod för den fina stämningen på Rådhus­torget och Skeppsbron! Hoppas vi ses på någon av alla de aktiviteter som också är en del av Umeås 400-årsfirande under resten av jubileumsåret.

Ha en fortsatt fin sommar!

Önskar Umeå400-teamet

Mer information om Umeå Live 400 år

Hela programmet för Umeå Live 400 år, 13–14 juli 2022 – läs om artisterna och andra medverkande

Sidan publicerades