Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv.

Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor, lyssna på inspirerande föreläsningar inom en mängd olika områden eller titta närmare på digitala lösningar som kan hjälpa dig i din vardag. Välkommen!

Du kan även få inspiration och tips här på webben

Aktiviteter på Seniortorget

 • Anhörigutbildning

  Välkommen att delta i en anhörigutbildning för dig som är vuxen anhörig till någon med kognitiv svikt/demenssjukdom boende i det egna hemmet.
 • Samtalsgrupp för dig som anhörig

  Är du anhörig till närstående med kognitiv svikt/demenssjukdom som fortfarande bor kvar i sitt eget hem? Du har nu möjlighet att anmäla dig till samtalsgrupp.
 • Rörelserikedom och fysisk aktivitet

  Vecka 37, 12–16 september, arrangerar Seniortorget en vecka med fokus på fysisk aktivitet, rörelserikedom och glädjen att röra på sig.
 • Social gemenskap

  Vecka 36, 5–9 september, är du välkommen att delta i vår temavecka med fokus på social gemenskap.
 • Sommartid på Seniortorget

  Under perioden 27 juni–19 augusti har vi öppet alla vardagar 13.00–15.00. Välkommen in, vi har tid för dig!

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget